Паста Trek'n Eat з лососем і соусом песто
Ця вишукана страва з тонким і гармонійним смаком порадує справжніх гурманів. Ніжні макарони з шматочками лосося, пластівці мигдалю, свіжа нотка помідорів, ледь вловимий аромат часнику і легкий букет спецій. Однозначно, це варто спробувати!
"Паста з лососем і соусом песто» — одна з найпопулярніших страв в лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat.
Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів і подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної і здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших і гірських походів. Стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях і багатоденних вело-експедиціях.
Розфасовані в міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури і вологості. Щоб отримати готову страву, досить залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого його можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat — 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку, мають малу вагу і довгий термін придатності.
Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.
Склад: 66% макаронні вироби (борошно з твердих сортів пшениці, яєчний білок, сіль їдальня), плавлений сир у порошку (сир, сіль-плавитель: тринатрійфосфат; суха молочна сироватка), рікотта, лактоза, помідори, мигдаль, 2% шматочки лосося (лосось, столова сіль, антиоксидант: екстракт розмарину), сіль столова, цибуля ріпчаста, часник, олія пальмова, загусник: гуарова камідь; базилік, спеції, молочний білок.
Алергени: яйця, риба, глютен, лактоза, молоко, мигдаль.
Харчова цінність на 100 г: білки - 16.8 г, жири - 10.9 г, вуглеводи - 57 г.
Енергетична цінність на 100 г: 399 ккал.
Спосіб приготування: залити в пакет 520 мл гарячої води. Перемішати, почекати 15 хвилин. Можна їсти прямо з пакету.
Маса сухої страви 160 г, готової - 680 г.